tisdag 18 augusti 2009

Mera semesterbilder...Kände att jag inte var riktigt klar med våra semesterbilder. Kan inte riktigt släppa semestern än.

Vi hade ju som sagt var härliga dagar på havet uppe vid Tjärnö och där fick vi bla se sälar som solade sig på klipporna, och även om det inte är så ovanligt här på västkusten så är det häftigt att få se dem.
Hörde att Kosterhavet skall bli Sveriges första marina Nationalpark inom kort, närmare bestämt 090909 och det förstår jag så fint som det är där, det är inte bara vackert utan det är det artrikaste området i Sverige och det har säkert andra värden som inte jag har koll på. Häftigt tycker jag!
Vad det är härligt när man har fotografier som minner om soliga dagar, på något sätt så tröstar det i höstmörkret!

Kan ju inte låta bli att visa lite roliga vallmobilder igen, tycker att naturen kan få till det ibland!!

Även en liten trollslända kan ju få slinka med, visst är den fin!

Ha en bra fortsättning på veckan!

Torprosen

4 kommentarer:

Höstanemon sa...

Hej Torprosen!

Näe, det blir varken skrivet eller läst så mycket bloggar under sommaren och tur är väl det… Man skall ju vara ute och passa på att njuta av trädgården och den svenska sommaren. Men nu har jag läst ifatt mig, i alla fall de viktigaste bloggarna; din och Tant Kofta!

Och än en gång måsta jag skriva och berömma dina fantastiskt fina bilder! Vilka vallmobilder… Jag har sått vallmofrön flera gånger här nere hos mig, men det blir aldrig något av dem. Jag får nog ha lite tips av dig när vi ses om 14 da´r…

Ha det så bra!
Hälsningar
Höstanemon

fale artut sa...

Underbara bilder, trollsländan och rosen är makalös och vallmon ser ut som den har mössa....
Stickad av någon Tant kanske....
Många toner i dina bilder, Fyren är också underbar och.........!!
Mumma för själen!

Torprosen sa...

Tack vad ni är snälla! Kram Torprosen

Mamma C sa...

Halloj och tack för titten hos mig. Härliga och fina semester bilder du visar. Hoppas kakan smakar bra och att barnbarnen gillar den.
Ha en fortsatt bra söndag.
Kram mamma C