tisdag 1 december 2009

Julmarknad
Här har varit julmarknad i Torp vill jag lova..


Det kräver väldigt mycket förberedelser att anordna en julmarknad säger jag bara. Så jag tog 3 dagars semester för att dels tillverka det som jag skulle sälja men också städa, ändra möbler, pynta och arrangera allt så att det såg vackert och spännande ut.

Nu var det ju inte bara jag utan även mina flickor J och A som var med och de har kämpat på minst lika mycket som jag. Även barnbarnen hade ett "Barnens loppis" som de gick in för med liv och lust. Den ena svärsonen var också med och grillade korv, de hade en strykande åtgång!


Det är inte så lätt med en gammal och skruttig ladugård att få till det fint, men jag tror vi lyckades rätt bra ändå. Det kom väldigt mycket folk och alla var glada och nöjda!

Hade någon frågat mig på kvällen om vi skall ha julmarknad nästa år igen hade jag nog svarat: aldrig mer!! så trött var jag. Men det är väl som när man just fått barn, då vill man aldrig ha fler, och som tur är så har man ett kort minne!!! Allt sammantaget var vi väldigt nöjda alla vi som var inblandade.


Så tack till mina nära och kära, vi kör väl nästa år med......


Som om det inte var nog så hade jag mitt adventskaffe för släkten på söndagen, vi hade det i ladugården där vi röjde och gjorde långbord, julpyntat var det ju redan. Efter det så svimmade jag nästan i soffan.

Men på måndagen var jag pigg igen och på kvällen så var vi i min kör på en julkonsert nere i Göteborg. Konserten var på Artisten och heter "Jul över stan" det är Legatokören som står för underhållningen ihop med gästartister. Väldigt vackert och stämningsfullt var det...


Tyvärr blir bilderna inget vidare när det är så dåligt ljus... men det blir väl bättre tider med sol och fint igen.

Kram från Torprosen

1 kommentar:

fale artut sa...

Himmel och plättar vilket jobb! Stiligt! Lugn och fin nu, så du orkar fira jul!