onsdag 13 oktober 2010

Vackra höstfärger..
Visst är vi snygga?
Spegel, spegel på vattnet där, säg vem som vackrast är?
Svarte Mosse i höstskrudVår hund promenad stig
Ytterby kyrkoruin

Ett roligtoch knäppt foto på en kastanj
Bohus fästning i dimma
Några killar på väg ut att fiska i dimmanLiten rar pippi i det grönaJa, hösten fortsätter att vara helt underbar...vilka färger. Än har det inte börjat blåsa, men då ryker nog de vackra löven...Vet inte vad det är men vilka soluppgångar och solnedgångar det har varit denna hösten. Den här gången blir det en del bilder från vår fotovandring med kursen, men tyvärr så var det mycket dimma så jag tog en egen sväng efter att vi skilts åt. Fick några bilder på vår fästning från en annan vinkel...
Vi har en oas här i Kungälv där det finns väldigt fina promenad och löpstigar, Svarte Mosse heter den lilla sjön som finns däruppe på Fontinberget. På vintern är det ett populärt ställa att åka skridskor på för alla som söker sig dit..
Åkte dit en lunch och tog lite bilder...märkte att det är inte bara är folk som vill ha rekreation utan även diverse fåglar älskar också sjön....
Ni har väl förstått att jag är ganska förtjust i havet och eftersom Marstrand med omnejd ligger nära till hand så var min plan att åka ut en kväll och fota lite, men det blir ju så snabbt mörkt, så jag hann bara till Instön. Vackert så man ville gråta var det iallafall.
Det blir inte så många macrobilder denna gången, hoppas jag platsar i NFMacro utmaningen i allafall.
Njut de sista härliga höstdagarna!
Kram
Torprosen

5 kommentarer:

Mia stickar sa...

Dina bilder är som vanligt fantastiska! Bohus fästning har jag besökt och jag såg den på håll i somras när jag besökte dottern.

Maria G sa...

Jag har noterat att det är magiska soluppgångar på mornarna nu. Får nog lov att bege mig ut nån morgon och försöka föreviga detta :)
Dina bilder är helt underbara allihop. Favorit blir kanadagåsen som speglar sig i sjön. Såååå fin bild!
Ha en riktigt bra dag!
Kram Maria

Gardenhouse sa...

Tack för en kavalkad av vackra höstbilder!
Fotokursen går som på räls, eller hur?
Önskar en underbar helg.
Kram Sussi

Viola sa...

Oi så mange - og flotte macrobilder du har satt inn her! Javisst er høsten skjønn. Min beste årstid er også Våren! Men jeg elsker høsten også! Jeg koste meg ved hvert et bilde her hos deg! :)

Anna sa...

hej började titta på dina bilder, kände vad vackert det är, sen börjar jag känna igen mig... för att inse att vi bor i samma omgivningar. du är duktig på att fota!