måndag 29 november 2010

Julmarknad och första advent.....
Ja, som ni förstår av överskriften så har nu årets julmarknad gått av stapeln...det var som vanligt mycket jobb innan, jag var ledig två dagar för att fixa det sista.. men det var såklart jättekul. Vi hade snö för första gången och det var ju fint, men kunde det inte ha blåst liiiite mindre,det var en iskall nordan som gick genom märg och ben... tyckte synd om svärsonen som stod ute och grillade korv. Nåväl, nu är detta äventyret över för denna gång..tack mina goa tjejer!!
Första advent avlöpte väldigt lugnt, brukar ha hela släkten här på adventskaffe. Men med ålderns rätt så kände jag min begränsning, det blir lite för mycket med både julmarknad och sedan 30 personer på adventsfika..mycket hembakat skall det vara då så klart och jag kände att nä i år hoppar jag över..så kanske jag orkar lite annat med.

Som ni vet är jag förtjust i småfåglar..därför har jag ett betongfat med fågelgodis utanför köksfönstret så att jag kan se dem. De har ett fågelbord också men jag lägger mat på båda ställen..Helt egoistiskt! Så att jag kan se dem och fotografera genom köksfönstret.

Så lite blandat blir det från marknaden och så lite fågelkort såklart. Tyvärr så hann jag inte fota så mycket på marknaden och det är synd, dessutom upptäckte jag nyss att min ena dotters fina mosshjärtan inte fanns med på kort..det kommer senare jag lovar..

Håll tillgodo!
Kram
Torprosen!

7 kommentarer:

Dejemonos sorprender sa...

Beautiful series, i liked..

Marias Hörna sa...

Underbart ! Och vilka mysiga fågelbilder. Gör dig en riktigt god dag./Maria

Emma sa...

Jättefina fågelbilder! Jag diggar speciellt fotot på den bruna fågeln med fräck "tuppkam".

Elisabeth sa...

Många vackra bilder, men blåmesen tycker jag är helt otrolig.

Photos by Storm sa...

Härliga fågelbilder och så kul med julmarknad. Jag måste försöka hitta en som är lagom stor. Synd att jag missade din/Lis

Britt sa...

Hej har kikat igenom din blogg och uppskattar verkligen dina bilder hit kikar jag igen//Britt

Annika Christensen sa...

Vad kul med så många matgäster.
Inte lätt att fånga på bild alltid.
Mycket annat fint du bjudepå.
Annika