tisdag 4 januari 2011

Nyår 2011....kan bara bli bättre...
Ja, här har varit sjukstuga både i jul och nu på nyår....fy så trist. Åkte på den lilla jäkla magsjukebakterien när huset var fullt av folk på nyårsafton. Här hade man tagit ledigt i dagarna två för att fixa och dona inför vår nyårsfest. Där sitter jag och får knappt ner förrätten innan den vill upp igen..fick lämna bordet och gå upp på övervåningen och där blev jag kvar i nästan två dygn.

Festen fortsatte med min mans goda insats, och så klart de övriga gästerna, som fixade så att de fick en kul kväll UTAN MIG..... hörde nog hur de skrattade.....tror ni jag tyckte synd om mig själv eller? Håller så klart tummarna för att jag inte smittade ner någon! Nu är det slut på sjukprat!! Klart för hela 2011.
Dagarna har varit härliga både före jul och i mellandagarna så kameran har varit lite i farten... Så här kommer lite kort som jag tagit runt väggarna här hemma. Det har varit så fint när snön har legat kvar på träden. Vi bor ganska högt upp, så utsikten är härlig från trädgården både på sommaren och vintern (tycker vi som bor här så klart).

Herr Domherre spelar en rätt stor roll även denna gång..titta på sista bilden, där kommer Fru Domherre flygande som en liten säl genom luften...

Hade dukat med blommor från Fröken Ros, som finns här i Kungälv. Rosor och nejlikor i små vaser.. silver och tyg servetter...fint tyckte jag.

Ha det nu så gott, så hoppas jag vi hörs snart igen!

Torprosen

7 kommentarer:

Anonym sa...

Och har i Indien har vi inte blivit sjuka.
Manga hej och idag aker vi hem.
Halsar Koftan

Susilull sa...

Magsjuka på nyårsafton, stackare! Förstår att du låg och tyckte synd om dej själv!

Alla dina bilder är så fantastiskt fina, du är grym på att fota!!
Får jag vara nyfiken och fråga vad du använder för kamera och objektiv? Står i begrepp att köpa mej en Eos500D, men har så svårt för att bestämma vilket objektiv jag skall välja, vill helst bara ha ett...

Gardenhouse sa...

GOD FORTSÄTTNING!
Stackars dig, du är den andra jag hör som träffade Ulrik på Nyår! Stackare där...
Så vackra Domherrar, och så fint fågelbord de har fått =)
Jag har länkat till dig, ok hoppas jag?
Trevlig helg
Sussi

Lisas torp sa...

Vilka ljuvliga vinterbilder du bjuder på! Så vacker som bara vintern kan vara! Här i Sthlm har vi det inte så - bara grått och snö, varvat med blask nu också!
Då är det ljuvligt att få se såna bilder!

Önskar en god fortsättning på nya året och tackar för hälsningen hos mej!
Kram
Lisa

Photos by Storm sa...

Magsjuka, inte kul. Å på nyårsafton dessutom. Men du, vilka fantastiska vinterbilder och jag blir så avundsjuk på domherrebilderna. Varför kommer aldrig dom hit till oss?

Vilken fin valp. Dom blir väl riktigt stora? Ha det gott/Lis

Anonym sa...

Nydelige bilder du viser.
Så trist du var syk på nyttårsaften, håper det går bedre med deg nå.
Ønsker deg en fin ny uke.
Klem

Marias Hörna sa...

Hej Tittar in för att se hur du har det. Vilka underbara foton. Gör dig en riktigt god dag :) Maria