onsdag 24 augusti 2011

Lilla M


Ja, ja, jag vet att det var länge sedan...men vägrar ha dåligt samvete för det, hinner bara inte blogga oftare. Livet går i hundranittio som vanligt.. gör allt för att hålla sommaren kvar..är ute så fort jag kommer hem från jobbet, pillar i trädgården, går med hunden, umgås med man,barn och barnbarn OCH fotar allt jag kommer åt innan vinterns "kalle dar" är här. Visst finns det mycket att fotografera året runt, men sommaren med sina underbara blommor och härliga natur älskar jag! Men nu skall ni få se några rara kort på Lilla M,mitt lilla troll som jag fotade i våras när vi var på promenad om det är någon som minns..nu har hon blivit stora tösen och är drygt 1 1/2 år. Vi var hemma hos Tant Kofta och hennes familj en kväll på en väldigt trevlig liten kräftskiva häromsistens. Vi satt ute i "Koftans" fina växthus och åt och i rummet intill har hon sin lilla garnbod. Vi skulle bara kolla om M var fin i Tant Koftas fina prinsesstårtemössa och vantar, och det var hon, det tyckte hon med och pep iväg med grannlåten på sig...visst är hon go? Och busig!

Ha det nu så gott och ta vara på vår härliga sensommar!

Mer semesterbilder kommer efter vart!

Kramar

Torprosen

5 kommentarer:

Mia stickar sa...

Klart en liten prinsessa klär i prinsessmössa och vantar! Hon är ju bara för söt!

Hatty sa...

Tack snälla. Här hos dig finns en hel del jättefina bilder!...:)

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Så söt. Och vilka fina vantar och mössa...inte undra på att hon är så glad.
Idag är det ett riktigt höstrusk här hemma. Må så gott från Maria

Höstanemon sa...

Hej! Så otroligt fina bilder på en söt liten tjej! Det är bra - ha inte dåligt samvete för hur många blogginlägg det blir (eller inte blir...). Vi är glada för de inlägg som blir OCH alla fina bilder du visar oss.
Ha det så bra!

Ida sa...

Hej! Här tittar jag in hos dig för första gången och hittar underbara bilder! Och vilken söt och glad liten tjej i prinsesstårtsmössa :)