onsdag 16 november 2011

Domherrarnas återkomst..

Oj vad tiden snurrar på, snart är det första advent..då brukar vi ha vår julmarknad. Vi, mina flickor och jag har bestämt att hoppa över den i år. Vi kände att det blev lite för tufft förra året..det kräver sin kvinna (kvinnor) att fixa med allt som hör till. Men vi tror och hoppas att vi återkommer nästa år! Ja, på så sätt kommer det att bli kul att pyssla lite mer här hemma nu.
ÄNTLIGEN så är mitt växthus färdigt.... har inga bilder på det än, vill fixa lite först. Min man skadade sig i sin hand i våras när jag fick det. Hans lillfingersena gick av. Efter 8 veckor skulle han vara återställd. En och en halv vecka efter det så gick senan av igen... inte så kul för honom precis.Men som tur är har vi en god vän som har hjälpt P att bygga ihop det. Tack snälla G för all hjälp!! Det skall bli så kul till våren att fixa och dona där...som jag längtat.

Här hemma har småfåglarna fest varje dag vid fågelbordet...domherrarna har kommit tillbaka sedan ett par veckor tillbaka.Det blev en tur ut till Rödbo skogarna för att hälsa på min bror och svägerka förra helgen, det var så mysigt, där är så fint.Visar lite bilder därifrån,Vinston heter goa vovven, katten vet jag ej namnet på.
Ha det nu så gott så hörs vi!
Kram Torprosen

7 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Vilka fina bilder du visar. Domherren...så fina dom är. Och lilla katten...spanar väl inte på domherren hoppas jag. Hoppas din make tillfrisknar, det lät ont det där. Kram Maria

Photos by Storm sa...

Fantastiskt, domherrar. Tänk vad jag drömmer att få se domherrar. Du är en lyckans ost. Jättefina bilder på dem också/Lis

Gardenhouse sa...

Hoppas gubben läker ihop riktigt nu den här gången! Utan komplikationer.
Tur du/ni fått hjälp med växthuset, hur kul kommer inte det att bli till våren förstår att längtan är stor...
Vackra bilder jag bjuds, domherrarna är så vackra!
Jag matar mina med, de är så fina att se på.
Kram Sussi

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Tittar in och önskar dig en fin 4'e advent samt en fin julvecka. Här har nu också kommit snö vilket gläder mig..:)
Många vinterkramar från Maria ♥

Höstanemon sa...

Gott Nytt År önskar Höstanemon!

Gardenhouse sa...

Vill önska ett riktigt gott nytt år!
Kram Sussi

Viola sa...

Det er visst en god tid siden sist jeg var innom deg, ser jeg.. Her har du også mange herlige skjønne bilder!! =)