måndag 10 december 2012

Köpenhamn....

Oj, vad det var länge sedan...ja, så går det när dagarna är korta och det är mörkt både när man går och kommer hem på dagarna. Är då helgerna trista och gråa finns det inte mycket för en Torpros att fota..men de senaste veckorna har det varit kanonfint väder, kallt och snö i hela Sverige. Tänker ibland att jag skall skaffa lite bättre belysning inne så att jag kan fota lite inredningsdetaljer men det blir ännu så länge bara en tanke..
En annan anledning har varit att jag som många andra fick "fullt" i mitt bildminne här på bloggen. Har funderat fram och tillbaka på hur jag skulle göra och till slut så har jag nu fixat så att jag har fått nytt utrymme för bilderna. Eftersom jag inte är något snille när det gäller teknik så var det bara att betala och vara glad..Bloggen ger mig mycket glädje så därför fick det bli så!
För några helger sedan var äldsta barnet och barnbarnet och jag en sväng till Köpenhamn. Vi ville bara komma lite från "väggarna" som det heter och kanske få lite julkänsla då Tivoli var ett av målen. Tyvärr var inte vädret det alldra bästa, det regnade tom en stund när vi gick på Tivoli. Därför blir bilderna inte de bästa som tagits, men lite storstadskänsla  förmedlas ändå hoppas jag! Ett besök hos min idol Tage Andersen blev det, ett (dåligt) kort fick jag allt på honom. Åhh där inne skulle jag kunna gå hur länge som helst..Lite bilder från Köpenhamn blir det alltså!
 Ha det nu så gott önskar numera en "bildrik" bloggerska..
Såå allvarliga!


Mitt goa barnbarn M

Fru Torpros inne i Tage A:s butik


Tage Andersen i verkstaden


Julstämning på hög nivå.Tivoli

   

3 kommentarer:

Lotta sa...

halloj där nere.Hit skulle jag vilja åka nu i juletider Gud så mysigt Jag älskar allt som har med julen att göra.Det kan aldrig bli för mycket.Underbara bilder särskilt på Tivolit.Skriver man så?
Så mysigt att åka iväg med barn och barnbarn.Köpte du något nytt i julväg?
Kramizzzzzzz

Anonym sa...

Vad härligt, eller dejligt att ha dig tillbaka här på bloggen. Jag har saknat dina bilder. Gått in på din sida massor av gånger för att se om det hänt något nytt.
Det är aldrig dumt att ta ett eventyr till andra sidan sundet.
Tack för ditt inlägg.

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka härliga bilder, jag njuter av varenda en och tänk att du fick lov att ta en bild av Herr Andersen själv! Han är ju ett unikum hela han och dynamisk och det blir ju så fint bara han lägger sin hand vid saker och ting. Men av bilderna ser jag att det var massor av annat fint ni såg också, och vad gör då lite regn.....Så mycket fint och stämningsfullt!
Ett elände det där med bloggutrymme, jag begriper ingenting och fasar för den dag jag råkar ut för det......tur att du fixade det, jag har saknat dina bilder!
Agneta kram