torsdag 28 februari 2013

Fullmåne, soluppgång och diverse småfåglar..
Kolla fästanordnigen på denna holken!Skepplanda kyrka som jag ser från trädgården, den vita pricken. Det är lååångt dit!Ser ni den lilla strömstaren som sitter i mitten ?
Tittut säger hackspetten, kom inte hit säger Sidensvansen


Som ni ser så händer inte så mycket mer än att jag fotar fåglar utanför fönstret..
Det är lite olika varianter och som vanligt tycker jag det är så kul att kolla på dem.. Vi var uppe vid Thorskogs slott hos vår kompis för ett tag sedan och jag gick bort till fallet och kollade om jag kunde fota lite. Ljuset var helt värdelöst, så bilderna är som de är, men titta noga så ser ni en liten strömstare som står där och niger på ett av korten..Så synd att det var grått den dagen. Soluppgångar från köksfönstret njuter jag av nu igen, när det ljusnat innan jag går till jobbet.. Härligt är det och nu bara längtar jag efter att kunna gå ut i växthuset och börja röja snart, en liten fika kanske det blir där i morgon.För imorgon är det FREDAG och då har jag min lediga dag!!  Ha det gott så hörs vi snart igen. Kram, Susanne.

4 kommentarer:

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj i väster.
- Bara lite kort så här på fredagskvällen. Jag är grymt imponerad av dina månbilder. Otroligt snyggt. Nästan tredimensionellt !
- Ha en riktigt trevlig helg !
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Lotta sa...

Herregud människa har du cirkus hos dig?
Det ser ju ut som du har dresserat varenda lilla pippi.
De sitter ju på alla möjliga prydnader.
Himla tufft.
Så många fantastiska bilder du har samlat på dig och lagt upp.
Jag tycker det är otroligt att du har så många olika sorters fåglar framme på en och samma gång.
Lyckost där.
Mysig helg på dig....Kramizzzzzz

Randi sa...

Du är superduktig på att fånga fåglar med kameran. Ja, månen förstås...helt fantastiska bilder. Den där månen fanns även hos mig i natt. Den stod så lågt bakom träden, att det tog ett tag, tills jag förstod att det verkligen var en måne och inget annat.
Kram/Randi

Kungsfiskaren sa...

Hej Susanne!
Vilken underbar blandning av fåglar som du har hemma jag är väldigt avundsjuk.. Kul med den lilla vinterbadaren också, de är ju för festliga när de dyker ner i det iskalla vattnet.. Brrr
Ha en fin vecka!
Kram
/Ingemar