söndag 9 november 2008

Loppisfynd och annat smått och gott.

Oj vad veckan går fort. Hade väl ambitionen att försöka göra ett par inlägg i veckan, men nej, det går bara inte.

Nog om detta, igår var jag och kompis A på en sedvanlig loppisrunda, gjorde lite fynd som jag kan förvandla till "fina "grejer till vår julmarknad. Sedan bar det av till ytterligare ett loppis, där hittade jag en jättefin korg som jag säkert behöver, eller hur alla ni som känner mig, jag har ju så få....

Men så kom vi till loppis nr 3, A går ur bilen och går före mig, det står lite lådor utanför och där över axeln på henne ser jag den..... Ängeln .... den är min!! nästan skriker jag innan A hinner fram till lådan... det var nästan så jag skämdes, men bara nästan..förlåt A.

Dessutom har jag en väldigt snarlik, men den här var jättefin och jättegammal... och den kostade 1 kr.....

Så är det med oss loppisrävar, vi är inte riktigt kloka och det konstaterar vi mer än en gång till varandra, vad våra män tycker vill vi inte ens veta.

I eftermiddag har jag tovat, har gjort det för länge sedan men det är inte riktigt min grej, men så såg jag ett så fint reportage i förra Lantliv där en av de undersköna fotomodellerna hade på sig en tovad brosch, lite lager på lager sådär, skall försöka mig på det.

Hade fått lite ull av kompis M som har får, jag fick det förra året och man kan väl säga att det inte luktade lavendel precis, så det har fått stå i en påse väl undanstoppat, och man kan säga att doften satt kvar. Vatten, såpa och lite halvskitig ull, vilken doftupplevelse!!!

Får väl se om det kan bli något alster av det hela, just nu hänger det på tork.

Har köpt Leila Lindholms nyaste kakbok, som heter A piece of cake, kära nån är man inte kakmonster, så blir man.

Ser ni hennes program på Tv 4+ ? Söt som en julängel är hon, och allt hon gör ser så himla gott ut, och dessutom så är inredningen helt underbar i hennes provkök, det är likadant med boken, den är lika mycket fotobok som kakbok, helt enkelt läcker.

Skall se om jag kan hitta lite smarriga recept som jag kan använda till mitt adventskaffe.

Återkommer om jag hittar något favorit recept.

, nu får det räcka för idag, maken har just tinat lite hallon som han undrar om jag vill dela med honom, och det tackar man ju inte nej till.

Han är allt en riktig goding!

Som ni ser är dagens tema rött på mina foton, våra härliga hallon som vi plockade i somras,
vår ladugård som blev riktigt snygg på bilden och ett av mina fina klot som jag har köpt i Tyskland.

Kram från Torprosen

Inga kommentarer: