söndag 14 juni 2009

Marstrand, Volvo Ocean Race....


Som vanligt är det inte så tätt bland inläggen, men här kommer ett...
Idag har jag varit på Marstrand, det ligger ju rätt nära Kungälv så när det är lite större evenemang så får man allt pallra sig dit, nu hör det till saken att jag gillar Marstrand väldigt mycket...
Det har ju varit, och är en stor segeltävling världen över.. Volvo Ocean Race.. nu var det ett stopp på Marstrand och efter ett par dagar där så drog de idag vidare mot Stockholm.. Underbart väder... lagom vind..och massor av folk och båtar.. Ostindiefararen var med och förgyllde tillställningen.

Den gamla färjan som i folkmun kallas "spårvagnen" går numera som charterbåt, visst är den fin..
Det var helt fantastiskt att se alla dessa följebåtar och alla människor som tagit sig ut till ön..

En dag att lägga till de bättre...

Blommorna frodas så det står härliga till, regnet som kom häromdagen gjorde gott
trots att det kom i rikliga mängder. Har nog aldrig varit med om en sådan blomrikedom som i år, det är helt fantastiskt.. Min gula ros Aicha blommar helt galet och blev så klart lite tufsig av regnet men har hämtat sig bra tycker jag. Vi har satt den mot hundgården så vår hund Tango kan njuta ohämmat av den goda doften..
Den här fina klematisen blommar i dotterns trädgård just nu.. Fin...
Ha det så härligt alla goda människor, vi är i midsommarveckan nu, passa på och njut... nästa vecka går det mot mörkare tider.. nä, det där sa jag väl inte....kram Torprosen

3 kommentarer:

fale artut sa...

Jag blir glad i hjärtat av dina bilder! Tack för din underbara kommentar, så vackert skrivet! Dina bilder spelar på strängarna i mitt hjärta! Du fångar det där EXTRA! KRAM!!!!

Torprosen sa...

Tack snälla Fale för dina värmande ord!!! Kram Torprosen

kristina sa...

Oh, vilka fina bilder, både från Marstrand och trädgården! Tack för dem!