måndag 22 juni 2009

Midsommar....regn....

Ja, då var den över, midsommarhelgen för denna gången.

Och blöt blev den som vanligt, ja det kom allt en hel del regn under helgen.

Men skam den som går in och sätter sig, nä, vi dukade i carporten och satte upp ett parasoll så det skulle kännas lite mer ombonat och det funkade något så när.

När köldgraderna nästan var här, så hämtade maken en "luffarspis"och den funkade som värsta brasan som vi kunde värma oss vid, så vi tog våra stolar och satte oss runt stocken på gruset framför carporten, säkert en syn för gudar, men varmt och gott var det.

Annars har helgen varit väldigt lugn, för så mycket uteaktivitet blev det inte pga av regnet. Mina arbetskamrater som har båt berättade mer än gärna att solen fanns ute till havs, så de var bruna som pepparkakor.

Ja, ja det får man stå ut med...

Regnet har gjort att allt växer så det knakar i trädgården så något bra gör det ju, regnet. Men idag måndag skiner solen värre än den gjort på länge..... Härligt.... två veckor kvar till semestern. Det skall bli riktigt skönt med lite ledighet och eventuellt lite småturer med bilen, fixa och dona lite hemma får det ju bli med...

Visar bla mina fina pioner, en fin klematis som blommar hos lilla dottern, och så blir det ett och annat klot, är väldigt förtjust i dem, de får stå som små utropstecken i mina rabatter!

Ha det gott där ute! Kram Torprosen

1 kommentar:

fale artut sa...

Åh, såna bilder! Du har något på min blogg!