måndag 4 april 2011

Vårspaning nr 6
Har haft datastrul i veckan, så här kommer en MYCKET försenad vårrapport. Förra helgen var jag riktigt ledsen, de hade ju lovat så fint väder, men dimma och regn blev det...inte så kul när man hade tänkt sig ut i trädgården..Men nu till helgen är det utlovat kanonväder..... En promenad med barnbarnen blev det dock, vi kollade på kalvarna som nu är tre. Bilderna på kalvarna blev inte bra i diset och dimman, men ändå. Tog en bild på den lilla bäcken och visst har det blivit lite grönt i kanterna på den? Lilla M, den lilla tullan är bara 1 år och 3 månader , men hon travade och gick så duktigt,och väl hemma på grannens gräsmatta kom deras katt och det var kul förstås. Hennes mössa var kvar i pappans bil så jag fick ta en liten sjal jag hittade i gömmorna, hon ser ut som Kajsa Kavat där hon går tycker jag..så charmig...En typisk vårpromenad eller hur?

Fåglarna har varit helt galna denna veckan, grönsiskor har här varit i stora mängder, ca 30 st som mest..bofinkarna har också kommit i flertal och äter av alla fröer som kommit på marken under vintern..det är en härlig vårkonsert i träden må ni tro. Krokus, snödroppar, blåsippor osv har börjat blomma..och idag när jag kom hem såg jag att mina vildtulpaner hade slagit ut, men klockan var mycket, så de hade gått ihop, så i morgon skall det fotas..

Ha det gott så hörs vi snart igen!

Kram Torprosen

3 kommentarer:

Elin sa...

Hej!
Vilka underbart söta bilder.
Tänkte önska dig en fin och trevlig helg!
Kram Elin

Höstanemon sa...

Hej! Så söt hon är lilla M och vilken tur att farmor kan ta så fina bilder på henne! Hoppas du har haft möjlighet att fotografera riktigt mycket idag nu när vi äntligen fick fint vårväder. Ha en fortsatt bra helg!
Många hälsningar från Höstanemon

Norr om Köpenhamn sa...

Åååh vilka underbara vårbilder! Lillan är ju bara sååå söt. Min lilla är 1 år o 2 månader och tog sina första fyra steg i helgen. Det värmde mammas hjärta :o) Längtar tills hon tultar runt med mig i trädgården...

Tack för din söta kommentar hos mig...kul att du kikat in!
Ha en mysig dag!
Kram Ulrika