måndag 25 juli 2011

Blommor till ALLA..


Gruppsex eller vad håller de på med?

Orkide Sankt Pers nycklar,tror jag!?

En liten söt hare på kvällsskutt.

Oj, vad högt jag kommit!Pelargon rosebud.Purpurklätt i massor!Hanen är hälften så stor som honan.

Flugbaggar som har lite kuttrasju.Complicata med humlebagge.En daglilja till.DagliljaRöd temynta eller ett troll som sträcker


ut tungan.


Inget fel på fantasin här som ni vetVallmofamiljDagliljaVår ladugård ur ett annat perspektiv.New Dawn, en av mina favoriter, så älsklig!DagliljaDagliljor i alla de färger blommar just nu!Vallmo

Norra inloppet på Marstrand med vacker himmel.Stena Match cup på MarstrandVallmo med insekt som jag ej vet namnet på.New dawnComplicataRose de ReschtDe tre tuffingarna i Everts hage, visst är de söta?Orkide NattviolConstance spry
De tre tenorernaSolnedgång i TjuvkilStrandskata i kvällsljusDet är inte utan att allvaret kom ifatt oss väldigt snabbt efter vår härliga resa till Norge, vi hade ju precis åkt förbi Oslo och Utöya och så händer detta ofattbara ett par dagar senare..man kan inte förstå det,men jag tror norrmännen gör det rätta att istället för att hata så sörjer de och fortsätter att bli ännu mer öppna mot ALLA. Många tankar har gått till de anhöriga som mist sina kära på detta fasansfulla sätt.


Här går semestern vidare..vi slappar i regnet och försöker fixa och dona lite när det blir uppehåll. Lite saft har jag gjort, både körsbär och rödavinbärssaft, det går åt till barnbarnen.
Ett besök på fina Brännö har vi också hunnit med. Där är så fint, vi hälsade på bonusbarn och barnbarn som hyrde där en vecka. Pinfärsk makrill är inte dumt och bad vid en alldeles egen strand ute på Galterön blev det, det tog en timma att gå dit men det var det värt!

Bilderna är som vanligt lite blandat med blommor,djur och natur.

Imorgon har vi planer på att "göra" Kinnekulle..
Fortsätt att bry er om varandra!


Kramar Torprosen

7 kommentarer:

fale artut sa...

Mumsiga bilder och kloka ord! Är det inte en fin liten ros på min blogg, Maidens Blush, som jag fick av er? Den ser ut att trivas med tillvaron! Ha de!

Hanna sa...

oj så mycket fina blom bilder du visar.
Kram
Hanna

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fantastiska bilder på lika fantastiska blommor och djur! Och Marstrand, så vackert ljus!
Agneta kram

Johanna Stålros sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Johanna Stålros sa...

Jättefina bilder, underbar den på de tre tenorerna;) Kram J

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Otroligt fina bilder!

Jag har sett att du listat dig i ZON listan, kul! Listan har vuxit på så sakteliga, MEN... Vi behöver hjälpas åt med att bygg upp den mer! Du har många läsare, så jag undrar blygt om du skulle kunna tänka dig att göra en finfin länkning till inlägget i din marginal, så att fler hittar dit.


Listan blir ju mer användbar för olika ändamål när den blir mer komplett. Hoppas du själv har haft glädje av den och hittat nåt spännande där:-) Det har jag!

Ha det gott! kramkram Hillevi

Gardenhouse sa...

Fler som semestrar i vackra Norge ser jag, härliga bilder som vanligt ;)
Ja fysjutton vad fruktansvärt de drabbades...
Kram Sussi