söndag 3 juli 2011

Vilka dagar vi har...mycket att glädjas över...


Ja, nu finns det väl inte så mycket att klaga på eller hur? Varmt, soligt, lite regn då och då, så att man slipper vattna så mycket. Allt växer så det knakar, Pionerna som varit helt fantastiska har så gott som blommat över. Min fina rosenportal med Constance Spry sjunger på sista versen, men på något sätt så gör det inget, allt har sin tid, nu kommer i stället alla dagliljorna, det har blivit några nya sorter här på vårkanten, skall bli spännande att se hur de ser ut. Jordgubbarna har blivit riktigt fina i år, likaså potatisen, salladen och löken. Snart kommer mina sommarblommor som jag sått (alldeles för sent), då får man glädjas över dem. Något mer att glädjas över är att jag snart har semester..skall bli så i norden skönt, det är inte utan att man känner sig lite sliten så här strax innan. En anan sak som gör mig glad är att jag tvättat nästan(2 kvar) alla fönstren i huset idag. De är inte få skall jag tala om..

Så nu tänker jag bombadera er med mina kort! De ger mig stort nöje flera gånger, dels när jag tar dem, sedan när jag laddar in dem och kikar på dem, skriver ni sedan en kommentar blir det ännu roligare! Denna gången blir det mest foton på fjärilar..de förhäxade mig av och till förra söndagen. Mer blommor kommer nästa gång!
Ps. Kika in på NF Macro får ni kika på fina bilder.

Ha en riktigt go vecka så hör vi snart igen!

Torprosen

7 kommentarer:

Mia stickar sa...

Visst finns det mycke att glädja sig över, dina foton bland annat!

Höstanemon sa...

Hej Torprosen!
Ja verkligen njuter av alla dina fina bilder...Även om jag framförallt tycker om korten med blommor - utan djur! Korten på dina barnbarn nedan är ju bara helt underbara!

Jag har varit uppe några gånger och tittat om du är hemma... Jag vill ju gärna ta mig en titt på alla vackra blommor och rosor IRL. Men jag promenerar snart förbi igen... och då är du kanske hemma.

Ha en riktigt bra sommar!
Höstanemon

Mona sa...

Oj, oj, oj, vilken kavalkad!

Anneli - A'la Foto sa...

Du gillar verkligen att lägga in massor MASSOR av bilder i samma inlägg! ;O)

Fina bilder och någonstans i mitten eller början på slutet så var det en blombild med lila blommor tror jag, som var jättefin! :O)
Och så kan jag ju inte låta bli att tycka om fjärilsbilderna...jag är störtförtjust i att fotografera fjärilar!

Ha en underbar onsdag!

Cecilia Artista sa...

Stjärnflockan är en härlig blomma och fjärilarna tycks älska den vilket ju framgår av dina fina bilder!

Snäckskalsdalen. sa...

Återigen, fotografiska tullträffar!
Agneta kram

Gardenhouse sa...

Vackert sommrigt!
Så fint med fjärilar... Varje dag flyger de in hos oss och till det enda fönstret jag har stängt på övervåningen, då får jag snällt öppna det och släppa ut dem.
Kram Sussi