fredag 29 juni 2012

Blomsterängar... Midsommar är över och försommar har blivit SOMMAR. Hmmm.. ja jag behöver väl inte också klaga på vädret men det är inte klokt vad kallt och regnigt det har varit...så nu ser vi fram emot en varm och härlig SEMESTER, bara en vecka kvar!
Vi hade det så mysigt i vårt växthus på midsommarafton, inte frös vi, även om det regnade lite, mycket tända ljus värmer..och det gör goda vänner också!! Vi har skördat våra första gurkor och snart kommer tomaterna.
Det växer så det knakar i trädgården just nu, så snart kommer jag att formligen bombardera bloggen med bilder på rosor och pioner, lite smakprov redan nu. Men man får inte glömma alla dessa underbara blomsträngar överallt, jag går fullkomligt i spinn, det är såå fint. Och inte är det någon trädgårdsmästare som planterat och donat där inte..allt kommer upp av sig själv och det är så  underbart vackert.
Min lilla A är ute och rider på sin lånehäst titt som tätt, en dag följde jag och kameran med.Att den lilla ungen kan styra och ställa med den stora hästen! Men den är jättesnäll som tur är!
Ni vet nog vid det här laget att jag gillar fåglar och en dag fick jag se en som jag inte sett förut. Tror att det är en buskskvätta. En liten unge kan det nog vara, den satt så fint inne i busken.
Kram på er ute i vida världen, tag vara på er så hörs vi snart igen.
Torprosen

8 kommentarer:

Tiger sa...

Så många underbara sommarbilder! Ängar och vägkanter är ofta fantastiska!

Sommarhälsningar
Elisabet

fale artut sa...

Sagolika kort!

Lotta sa...

Vilken ljuvli bildkavalkad du bjuder på, dina blomsterängar är oemotståndliga! Återkommer gärna hit, välkommen att titta in hos mig.
Lotta

- I en annan del av skärgården.... sa...

- Halloj i väster.
- Vilka underbara sommarbilder du bjuder oss på !
Allt regnande har ju gjort att det växer så det knakar.
Skönt att ha semestern att se fram emot....
- Ha en fortsatt bra dag !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Kungsfiskaren sa...

Vilka sommar bilder, så härliga!
Ha en fin helg
/Ingemar

Snäckskalsdalen. sa...

Inget är som svenska sommarängar, dom är ljuvliga och speciellt på fina bilder för då slipper jag nysa åt dom!
Pållen är också väldigt fin!
Agneta kram

p.s. du vet att du har den vidriga ordverifiering på, eller? det är så jobbigt med den, men du kanske vill ha det så....d.s.

carinaon sa...

Oj, vilka härliga och somriga bilder du bjuder på. Man blir alldeles varm i hjärtat när man tittar på dem!
Kram Carina

OTW sa...

Hjälp oss sprida ordet!


Drömmer du om att ha kvarterets finaste trädgård? Men är inte riktigt där än? Kanske inte ens på långa vägar? Nu söker OTW, för tv-inspelning, privatträdgårdar i behov av renovering, anmäl din trädgård för att komma steget närmre din dröm!

Mejla oss några rader om vilka ni är, vad ni är i behov av och vad ni har för drömmar. Motivera även varför just ni ska få er dröm uppfylld och skicka med några bilder på hur er trädgård ser ut idag. Glöm inte lämna telefonnummer där vi kan nå dig samt ange om du söker åt någon annan.

Maila till tradgardsdrommar@otw.se