torsdag 31 januari 2013

Lysegården...


Brukar visa bilder från vattenfallet vid Lysegården varje år här på bloggen  och varför frångå en sådan trevlig vana! Som ni ser på bilderna var vädret väldigt dimmigt och "tungt".Det är så synd för det gör väldigt mycket för känslan på detta magiska ställe.. Vi var barnvakter även denna dagen, M var nog inte still en minut utan for omkring bland klirrande isgrenar högt och lågt! Är man 6 år då är det väldigt kul att slå sönder is...De har väldigt bra pulkabackar på golfbanan också! Efter pulkarace med farfar smakade det gott med varm choklad och kanelbullar. Nu var både stora och små trötta!
De första bilderna tog jag en underbart gnistrande fin dag för en dryg vecka sedan. Passade på att sticka hem på lunchen för att se om sidensvansarna möjligtvis var där, men det var de inte. Ett fruset växthus och lite fina grenar blev det istället! Det lilla röda huset är vår "Lillstuga" här på gården.
Just nu är då inte vår natur så mycket att skryta med precis. Regnet har gjort att det inte finns någon snö kvar, så nu är färgskalan brun, grå, grön..Men hav förtröstan SNART är det vår och vet ni en annan sak som gör att livet är rätt ok? Jo, jag har bokat en resa till Provence i vår..DET NI!!!
Ha en go helg! Susanne

7 kommentarer:

Hanna sa...

vackra bilder.
Ha en bra kväll.
Kram
Hanna

Nette Cecilia sa...

så många fin majestätiska bilder av naturen och dig ,kram Nette

Meta sa...

Visst är det vackrare på vintern än nu. Otroligt fina bilder. det är tur att de finns och även sommarbilder så man orkar hålla modet uppe till det blir riktig vår. Ha en mysig fredag
Kram Meta

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj i väster.
- Underbara frostiga och isiga bilder !
Vilka enorma istappar....
Grått på ostkusten idag också.
- Ha en fortsatt bra dag !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Anonym sa...

Mums! vilka underbara vinterbilder du tagit. Vilken tur för dig att jag aldrig är avundsjuk på andra. Önskar dig därför en underbar tid i Provence. Jag tror att jag hade trivts bra där. Ser fram emot fina bilder från den resan. Hoppas att du inte missar den svenska våren under tiden.

Lotta sa...

Sååå jädra vackert det är med frost och is.
Kul kille hahaha
Vilken lyx att åka till Provence.
Ja detta vädret är inte mycket att hurra för.Nu har vi fått en massa snö igen.SKIT!!!!
Jag vill ha vår....
Bilderna är i alla fall njutbara. Sen är det ju så att den som väntar........ Ha det toppen vännen Vilket mysigt ställe ni har förresten.
Kramizzzzz

Norr om Köpenhamn sa...

Jättefina vinterbilder!! Visst är det ljust och härligt, men nu är jag sååååå trött på vinter. Hos oss har det snöat mycket förra veckan, så allting är vitt igen. Längtar förfärligt mycket efter vår nu :)

Ha en finfin vecka!!
Kram
Ulrika