måndag 21 januari 2013

Sidensvansar.....


Är helt kär och galen i dessa vackra fåglar! En flock på ca 30-35 st har varit på besök i grannens äppleträd de senaste dagarna. De har varit där ett tag och dragit i väg men återkommit igen. Men det skall jag bara tala om att det är inte så lätt att fota dessa sötisar när det är mulet och grått, grått, grått...De är inte så skygga som man kan tro, utan om man tar ett steg i taget och stannar lite emellanåt så kan man komma ganska nära..Åh, det är så kul att kika på olika fåglar hur de beter sig. Lite ilskna är de allt och bråkar med varandra. När de är på marken så hoppar de jämnfota, det ser väldigt kul ut!
Jajaja... många kort blev det !!
Kram!
Torprosen

4 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Hej!
Ja visst är dessa fåglar så vackra och jag tycker de låter så härligt. Varje höst så längtar man efter deras visslingar. Du fick en helt underbar serie trotts att det var mulet. Jag har inte haft dem här på länge nu, försöker fjäska med massor av äpplen men icke.
Ha en fin kväll
Kram
/Ingemar

Hanna sa...

så fin.
Ha en fin kväll.
Kram
Hanna

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj fågelfotografen i väster.
- Snygga bilder på Svansarna !
Dom är fina att titta på, men lika mycket att lyssna på....
- Ha en fortsatt bra lördag !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Lotta sa...

Ja du de är helt suveräna och så himla vackra.
Jag hade en flock här innan jul ett par dagar men så försvann den tyvärr.De är så vältecknade och knivskarpa i färgerna.
Vilken lycka att ha dem så nära och så många Underbara bilder i vanlig ordning.Vad annat kan man vänta sig när man kommer in till dig.
Ha det toppen.
Kramizzzzz