onsdag 10 april 2013

Islek och Skräddarön..

Låtsaskniv av is.
M och den stora dubbelgranen i vår skog.


Promenad ut till Skräddarön
Små sötnosar på standen

Vår goa hund Tango.

Har kommer bilder från en liten utflykt ut i skogen med bonusbarnbarnen. M är en hejare på att slå sönder is, nästan det roligaste han vet faktiskt..M nöjer sig med en liten iskniv att karva i en pinne med. Det är inga dyra nöjen precis men ungarna gillar att vara med oss ute i naturen. Får väl passa på att visa de sista isbilderna för NU skall väl ändå värmen vara på väg! På påskdagen tog vi oss en tur ut till havet, maken och jag. Skräddarön ligger på väg ut till Marstrand inte långt från Tjuvkil. Man får gå till fots över till ön om  man inte skall hyra en stuga där.(Det finns en bom) Har läst mig till att det från början var en stugö för Spårvägspersonalen, men tror att alla kan få hyra där nu i mån av plats.Stugorna ligger runt en jättestor yta med lekplats och minigolf, ett samligshus finns och hyra för bla bröllop. Vi har aldrig varit där förut trots att vi bor så nära. Man går på en stig  (nästan den enda) över till badplatsen på ön. Det var en del barnfamiljer som hade passat på att komma ut i det ljuvliga vädret. Vi hade fika med oss och satt i solen och bara njöt. En GO dag helt enkelt!
Ha det gott ni med önskar Susanne!

4 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Hej Susanne!
Vilken underbar serie den innehåller ju precis allt man kan önska sig. Visst är det en härlig tid vi går till mötes. Snart är finns det ingen is för dina älsklingar att hacka..
Ibland blir man lite hemma blind, det finns faktiskt en del platser i mitt närområde som jag inte heller har besköt. Ja, det har bara inte blivit så..
Ha det gott!
Kram
/Ingemar

Nette Cecilia sa...

Isigt hos dig också men nu vänder det snart det är nog frågan om timmar nu ,kram Nette

Anonym sa...

Fin fotoberättelse. Men nu längtar jag efter riktiga vårbilder. Värmen är på väg hit med besked säger de lärde.
Kram Bosse

Lotta sa...

Herre min skapare vad seg jag är med att skriva.Jag var här inne och kollade för några dagar sen och glömde att plita ner något.
Tror du att det har med åldern att göra?
Det låter och ser ut som om det är supervackert där ute.
Vi får nog ta en tur dit när vi är nere och hälsar på sonen i Stenungsund.
Härliga bilder som vanligt.Det är skönt att se ungar som kan roa sig som vi gjorde när vi var små.
Plus i kanten till dem.
Kramizzzar i massor på dig goa Susanne