onsdag 3 april 2013

Strömstaren...

Jahapp, då har det gått så där jättelångt mellan inläggen igen..fattar inte att jag inte kan få till det oftare..Det kanske är tur för er för här händer inte så mycket så det stör...Vintern har oss i sitt grepp fortfarande och senast i natt hade vi -7 gr. Dagarna är soliga så vi skall väl inte klaga för mycket! Är inte ofta man längtar efter regn men jag tror inte det blir någon riktig vår förrän vi får ett riktigt rejält regn. Tvingade med mig maken på en utflykt upp till den lilla forsen i Svartedalen. Fick ett par bilder på den lille rackaren i forsen, men ganska snart stack han sin kos..jaja man får vara glad för det lilla tänkte jag och hoppade in i bilen, precis när vi skall starta säger maken, där sitter han ju...ner med rutan och när han dök passade jag på att gå ur bilen och fick lite bättre koll på honom..Så denna gången blir det bara bilder på strömstaren...ingen variation här inte. Nu i påskhelgen var maken och jag på en annan liten utflykt, mer om den nästa gång!
Kram! /Susanne


2 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Hej Susanne!
Ibland så blir det så där långt mellan inläggen man får ta det som det kommer. Oj, vilken fin och häftig serie du har fått på den lille vinterbadaren.
Mycket snyggt!
Må väl
Kram
/Ingemar

Lotta sa...

Det är en riktig koling denne pippi. Jag fotade den i januari i Munkedal.
Han hon är så snabb i vändningarna så ibland är det nästan omöjligt att få korn på den.Den dyker på ett ställe och så kommer den upp jättelångt därifrån.
Underbara bilder på den lille vinterbadaren.
Kramizzzar i massor