onsdag 15 maj 2013

Lääänge sedan...
Oj,oj vad det var länge sedan...har så mycket att visa er, men tiden vill inte räcka till. Har varit i Bergfeltska trädgården igen och där är som vanligt ljuvliga vårblommor, här kommer massor av bilder därifrån. En av orsakerna till att jag varit frånvarande är att jag och kära maken har varit ute och rest.Som jag sagt tidigare så skulle vi resa till Provence och det var just det vi gjorde. En bussresa på tio dagar till det vackra Frankrike.Bilder därifrån kommer i nästa inlägg. Det bästa med resan var att vi fick uppleva våren två gånger, inte alla år man får det..Just nu så fullkomligt exploderar naturen i grönt...KAN VI INTE  TA OCH STANNA TIDEN!!!! Njut nu av allt det vackra så kommer det snart en rapport från ett vårigt och tidvis regnigt Provence.
Kram Susanne7 kommentarer:

Viola sa...

Ååååå! så mange vakre blomster og bilder! ja det er en herlig tid vi nå er inne i! jeg vil også den skal vare lenge lenge.. og ikke bli full sommmer med en gang.. men godt du har fått opplevet våren to ganger. det vet jeg hvor herlig er, for det fikk jeg i fjor, her i norge faktisk. :)

det var sikkert en deilig tur til frankrike.

Klem fra meg! :)

VisaLiza sa...

Otroligt vackra bilder. Visst skulle man vilja stanna tiden ett slag så man hinner med att njuta. Frankrike låter verkligen härligt. Har bara sett Paris som hastigast men har alltid drömt om att se mer av landet. Liza

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj i väster.
- Vilka goa försommarbilder !
Har varit inne här och kikat många gånger. Men inget nytt. Desto gladare blev jag nu.
Misstänkte att ni var ute på resa. Det är ju inget man ska skriva om innan. Med tanke på alla inbrott i tomma hus.
- Ha en fortsatt bra dag !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Anonym sa...

Vad härligt att få upptäcka våren två gånger. Vilka underbara bilder du ger oss. Ser fram emot Provancebilderna. Jag skulle också vilja stanna tiden.
Bosse

Snäckskalsdalen. sa...

Helt underbart och såna massor av vårblommor, ju mer jag tittar desto fler sorter ser jag!

Och det skall bli jätteroligt att få titta på Frankrike bilderna sedan!
A
Agneta kram

Lotta sa...

Hmmm fyllde inte du år.
Jag vet inte men jag har för mig det.
Om så är fallet Grattis i efterskott annars grattis i efterskott hahaha!!!!Vilka underbara bilder jag har en del av de blommorna i trädgården.
Förresten så har jag en liten utmaning till dig om du har tid och lust.Absolut inget tvång.
Kolla hos mig.
Välkommen hem igen.Kramizzzzzzz

Kungsfiskaren sa...

Hej Susanne!
Ja, självklart stannar vi tiden nu, vi är så många som skulle uppskatta detta. Ibland räcker inte tiden till, bloggandet får vi ta som det kommer. Underbara bilder från denna fina årstid, det är ju så vackert med blommor.
Må väl
Kram
/Ingemar