torsdag 22 augusti 2013

Sensommar....


Just nu så njuter jag av den härliga sensommaren, visst är det fint med både höstanemone , flox och dahlior. Hos mig blommar även afrikas blå lilja som bäst. Min knalloranga begonia har jag dragit upp av en liten knöl, visst är den fin? Hittade en gammal stol i ladugården som matchade perfekt! Försöker ta var på de härliga kvällarna som är också, så en tur till havet blev det en kväll.
Har funderat på det här med min blogg, varför jag håller på att ta en massa kort som jag sedan visar här.. vet att det är för att jag älskar allt som är vackert och gärna vill fånga det på bild, samtidigt blir det en sorts dagbok för mig att gå tillbaka till och minnas. Men måste man visa det för andra? Vi människor är ju just bara människor och vill  ha bekräftelse ibland eller hur? Maken har för länge sedan tröttnat på att titta på korten jag tar om det inte är en tolvtaggare eller nå´t! Skämt åt sidor, det är ju de eventuella kommentarerna jag får eller att jag ser att det varit inne några och kollat som gör att jag fortsätter!
Måttlighet är ju inte min starkaste gren som ni vet så många bilder blir det, men snart så är ju vinterns kalle dar här igen och då finns det inga blommor att ta kort på !!
Ha nu en härlig helg och njut av det vackra vädret som de lovat!
Kram på er vilka ni nu är !
Susanne

5 kommentarer:

Hanna sa...

vilka vackra bilder du delar med dig av.

Cika sa...

O, så vackra bilder! Gillar dem allihop : )
Passar på att bli följare, så att jag hittar tillbaks.
Trevlig helg!
/Cika

Skärgårdsbilder från Oskarshamn sa...

- Halloj i väster.
- Vackra bilder från sensommarkvällen Susanne !
Alla tider på året har sin charm. Gillar den rena klara luften som är nu.
- Ha en fortsatt bra dag !
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Snäckskalsdalen. sa...

Oooh, vilka sommarbilder och fantastiska foton av blommor. Det är så fint, jag njuter!
Agneta kram

Susilull sa...

Underbara bilder! Fint ljus!
Sensommarn är också en fin tid, lugnet sänker sig på något visst.
Har också funderat på det där med bloggandet ibland, min går ju på halvfart. Men det är det där med en liten bekräftelse ibland, man blir så glad när någon annan uppmärksammar det man gör eller upptäcker att man tycker om samma saker och hittar inspiration på olika vis!
Fortsätt med alla dina bilder, det är en njutning att titta på dem!