söndag 15 mars 2009

Konst(igheter)!!!


Visst är det konstigt hur tiden bara kan gå, lite småkrasslig och så lite tjejträffar och swich så har det gått 14 dagar. Men nu får jag skärpa till mig och skriva lite.

Idag har jag varit med min man i skogen, han skulle fälla några träd.
Ju mer jag ser på när han arbetar ju farligare inser jag att det är. Skulle hjälpa till med att hålla en så kallad fällbjörn mot trädet, tanken är att man ställer stången mot trädet och fixerar det mot trädet genom att man vevar med en vev så att det pressar mot trädet, helst skall det gå åt det hållet som trädfällaren bestämt.
Det var bara det att han glömt tala om för mig att man skall hålla i "björnen"ordentligt samtidigt som man vevar. Underlaget gled nämligen undan och "björnen" hängde fritt i luften, jag höll bara krampaktigt i veven. Björnen viftade till både sågen och min mans hand. Nu gick det bra men fy vad otäckt det var. Frågan är om det inte är säkrare när jag inte är med och hjälper till.

När jag ändå var ute i skogen så blev det ju en del kort tagna så klart. Vi har ett ställe som det alltid blir fina istappar på men det var ju nästan över för i år men lite var kvar.


Solen kan bli som ett redskap när man fotograferar, roade mig med att ta ett kort på min skugga mot ett träd, har väl aldrig varit så smal någon gång.


Mamma har varit här på eftermiddagen och vi gick ett varv i trädgården och konstaterade att det har börjat gro lite här och där. Underbart tycker vi båda!
Mamma bor i lägenhet men saknar sin trädgård som hon hade, så hon lever lite genom min.

Hittade en kruka som jag glömt att ta in och det skulle jag inte gjort för den har blivit helt förstörd av frost och väta.
Men på något sätt så tyckte jag den var ganska fin i sitt förfall, så det blev ett kort på den innan den går till skärvor på vår traktorväg.


Som ni märker har jag inte ett enda kort på någon blomma denna gången, men det här är min sötaste lilla blomma!!!

Lilla A, som för övrigt älskar att posera!

Ha en bra vecka!

önskar Torprosen

2 kommentarer:

fale artut sa...

Underbart allt med sig, men du får vara försiktig i skogen!
Kram!

Tant Kofta sa...

Ett litet hej fr. Koftan