tisdag 19 maj 2009

Teater, släktkaffe, konsert, konferans....


Ja, då kör vi vidare ...

I fredags så var vi ett gäng som var och tittade på amatörteater av hög klass, det är ett gäng i Kungälv som kallar sig Teaterkvarnen. Det var deras första förställning någonsin som vi kollade in, den heter Fröken Anderssons äventyr. Mycket bra för att vara nystartad. Vi hade en väldigt trevlig kväll och vår kompis M var ju så klart den lysande stjärnan.

På lördagen var det dax för en liten släktträff, min släkt kommer från Danmark så det blev en trevlig stund med moster, morbror, mamma och mina kusiner. De var bara här över dagen och hälsade på.

På kvällen såg vi förstås på melodifestivalen och gladdes med den norske "gutten"som vann så överlägset!

På söndagen bar det av ner till Göteborgs Konserthus där barnbarnet C skulle uppträda ihop med 340 andra skolbarn, de hade själva fått vara med och påverka melodierna som var nyskrivna för detta tillfälle, vi var ca 1000 personer som tittade på våra telningar och de sjöng av hjärtats lust, de var såååå duktiga, helt underbart tyckte mormor så klart!


Måndag och tisdag har vi varit på konferens på Tanumstrand alldeles nära Grebbestad.

Alltid härligt att få vara vid havet. Men nu är det tillbaka till jobbet igen, och snart är det helg igen...


Visar lite bilder på härlig äppelblom och en hel äng full med mandelblom, har aldrig sett så mycket mandelblom samtidigt förut..

Ha det gott därute och var goda mot varandra!

Kram Torprosen

Inga kommentarer: