söndag 4 april 2010

Påsk...tulpan...


Här har påsken varit ganska lugn måste jag säga... vi har mest gått runt i stugorna och ätit känns det som. Långfredagen så bjöd lilla dottern på en alldeles underbart god påsklunch, vi rullande nästan ner för backen när vi gick hem..påskafton så var det lunch hos stora dottern, inte sämre den... phuuu..sedan bar det av hem till goda vänner på påskmiddag på kvällen... (tack alla för mycket god mat) sent blev det, så idag är vi lite trötta.
Lille M har dock varit här, liksom min mamma, så idag fick vi göra vår egen mat..gott det med..Det har pysslats lite i trädgården men det är allt bra vått ännu..några små krokusar är allt som har tittat upp. Vi får se vad morgondagen har att bjuda...vädret verkar sådär. I brist på uteblommor så visar jag lite bilder på en bukett tulpaner som jag köpte i torsdags, det är kul att ta från lite olika vinklar. Fotokonst eller? Fniss...tror inte det, men kul är det...Ha en fortsatt god påsk..önskar Torprosen

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen sa...

Det är väl verkligen fotokonst. Det är fantastiskt läckra bilder, Du har lyckats fånga ljuset så fint och placerat blomman så att bilden är väldigt fint balanserad. OM jag får leka domare lite grand.
Himla fina bilder! Verkligen! Mera sån't!
Kram
Agneta

Tant Kofta sa...

Du är en fotograf!
Kram från Koftan

Randi sa...

Visst är det fotokonst...helt underbara och romantiska bilder.

Mia stickar sa...

Kan inte annat än att sucka och njuta av dina bilder! Visst är det konst!

TvåÄndsStickan sa...

Du har en AWARD att hämta hos mig!