söndag 26 juni 2011

Underbara Midsommar...
Vilken härlig Midsommar vi haft..här har varit full rulle som vanligt..därav avsaknaden av inlägg..det är synd att det blir så sällan för jag har kort så det räcker till ett blogginlägg var tionde minut, jaja, det är ju ingen mer än jag själv som bestämmer hur ofta jag gör inlägg men jag hinner bara inte oftare...nog om det!


Vi hade en jättemysig Midsommarkväll hos våra goa kompisar högre upp i Romelanda som precis har byggt färdigt sitt uterum och det kom ju väl till pass nu när kvällen blev kylig..vi hade 11 gr. Men vad gör det när man får god mat och har trevlig samvaro, kan det bli bättre?


Midsommardagen bara njöt vi trädgården och tog upp våra första potatisar för i år, jordgubbarna hade också mognat så pass så vi kunde äta dem till efterrätt..


Idag har mamma varit här och vi har hälsat på mina döttrar och även min syster som har sommarstuga ute vid havet, Rörtången heter det och där är så underbart fint. När jag var liten tog vi badbussen dit, jag och mina syskon. När jag var tonåring så var det ett ställe som vi ungdommar åkte till och fikade. Så det är en plats som har ett speciellt värde för mig.

Sammantaget har det varit en underbart härlig helg och kameran har gått på högvarv..därför så kommer jag nog att dela upp bilderna på ett par gånger.

Två veckor kvar innan det blir semester för min del, jag längtar kan jag säga...

Hoppas ni gillar mina sommarblommor och mina små djur..med betoning på små.

Den sötaste blomman heter A och är mitt goa barnbarn, hon får bli Midsommar flickan i detta inlägg.

Ha det nu så gott och njuuuut!!

Torprosen

8 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka Midsommarbilder, dom säger allt, glada och söta barn och vackert väder och underbara blommor och en och annan snäcksnigel (den var söt), jaa, en underbar tid är det!
Agneta kram

Maria G sa...

Alldeles alldeles underbara bilder!
Föll pladask för de fina bilderna på den lilla snigeln. De är sååå läckra!
Ha en fin onsdag!

Cecilia Artista sa...

Underbara midsommarbilder! Vackra barn och vackra blommor! Gillar nog bergvallmon och pionen allra bäst men svårt att välja när du har så många tjusiga bilder!

Birgitta - foto CHIP sa...

Helt sagolika underbara bilder!

Norr om Köpenhamn sa...

Så fin hon är midsommarflickan :o) Och underbara bilder som alltid. Du är verkligen en hejare på att fotografera. Snigeln på kulan var verkligen en favorit ;o)

Önskar dig en härlig sommar med massor av fotografering :o)
Kram
Ulrika

- I en annan del av skärgården.... sa...

- Hejsan Torprosen.
- Vilka underbara bilder från Midsommar.
Både glada och spontana barn och blommor och småkryp !
- Ha en riktigt trevlig helg !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Gardenhouse sa...

Så snygg krans hon har A! Härlig midsommar ni hade. Och egen skörd redan... Så gott, inget är som egen sått.
Vackra bilder som vanligt! Gillar snigeln på kulan skarpt ;)
Kram Sussi

Anonym sa...

These pictures are so beautiful! I got a nice letter about Midsommar from Sweden this year (but missed Midsommar itself - there is nothing like it in Hamburg, Germany^^).
Your blog is beautiful, and I hope to learn the swedish language ("diy" method) and will be able to write a comment to you in swedish some day. I think I'll start by translating what nice comments you got here...