torsdag 2 juni 2011

Upp i det blå...


Säger som vanligt,vet inte vad dagarna tar vägen, de bara rusar iväg. Våren har gått över i försommar och det är bedövande vackert ute, vi har haft en rätt kylig period nu, men nu i helgen har de lovat kalasväder..och kalas blir det i morgon för bonus barnbarn M, han blir 5 år. Tänk vad tiden går fort, inte länge sedan han föddes tycker jag, nu har han en lillasyster som är 1,5 år.


I helgen som gick var vi på en flyg uppvisning på Säve flygfält, där svärsonen var funktionär för tillfället..det blåste och var kallt men jag tyckte det var kul att ta kort på planen som gjorde konster i luften.


Var på en trevlig föreläsning med Monica Ahlberg och allas vår Louise på Fröken Ros förra torsdagen, det var jätteintressant, Monica berättade "sitt livs historia" och det märks att hon gillar att prata inför folk och hon gör det bra..fick dessutom en liten pratstund med Louise som verkar vara en jättego tjej..


Lupinerna nere i Dösebacka har börjat komma, men de är lite färre än i fjol, skall ta mig en sväng till dit ner, det var lite för mörkt när jag var där.


Har varit bedrövlig på att blogga det sista, men vad är det man säger "livet kom emellan". I detta fallet är det sommaren som kom emellan..vill ta vara på dessa härliga dagar, njuta, fota och umgås med barn och barnbarn.


Ta nu vara på det vackra i livet ni rara där ute..


Kram Torprosen

5 kommentarer:

Viola sa...

Lupiner er nydelige blomster, jeg er glad i dem! ;) Og her viser du frem aldeles flotte bilder, og min favoritt er bilde nr 4, kjempenydelig!! =)

God søndag med klem fra meg! :)

The Rosegarden in Malevik sa...

Hej där
Va underbara bilder på flyplanet......
Hoppas helgen e bra...

B
L
O
G
G
P
A
R
T
Y
T

fortsätter.....
ta en titt :)
Håkan

Änglarnas hus sa...

Ljuvliga bilder av Lupiner! Bara älskar hur de smyckar våra dikeskanter just nu!!

ha en härlig dag!!

Kramis sanne

- I en annan del av skärgården.... sa...

- Hejsan Torprosen.
- Vilka underbara bilder på lupinerna ! Det är verkligen sommar. Eftersom jag är som jag är så gillar jag den med lite vatten i bakgrunden...:o)
Sen är jag vädigt tacksam att jag inte satt i det där flygplanet, men häftiga bilder blev det...
- Tack så mycket för kommentaren igår, det värmde !
Ska åka ut till Katthemmet i morgon och se om jag kan hitta en ny Kattkompis....
- Ha det bra !
Hälsar Farbror Henning...

Gardenhouse sa...

Kul att vara uppe i det blå en stund, vackra resultat! Så kul att umgås tillsammans, det gäller att ta var på tiden som sagt. H det bäst!
Kram Sussi