fredag 7 oktober 2011

Dimma och skördemarknader..

Som jag sa i förra inlägget så kom jag ut på en liten roadtripp förra söndagen. Det var Tant Kofta som ringde och undrade om jag inte skulle följa med till Stenungsund och Systrarna på kullen, det erbjudandet kunde jag så klart inte motstå! Systrarna hade det väldigt mysigt, en härlig innergård med kafé, mysig butik och i ladugården var det fullt med hantverkare..vi träffade ett gäng glada stickerskor från Kungälv och en bloggkompis till "koftan"som har en blogg med namnet Sussilull, det var hon som tipsat om Systrarnas... .Vår färd fortsatte till Orust och Pelargonmuseét. Där finns en unik samling pelargoner som man inte kan se sig mätt på. Så många fina sorter det finns..habegäret väcktes som vanligt! Dagen till ära var där både en svamp och äppleexpert på plats. Fina får visades det upp... och vackert hantverk fanns det även där. Det visade sig att Orust hade höstmarknader lite varstans, så det blev ett par stopp till på vägen. En trevlig eftermiddag blev det helt enkelt!
Annars har det inte varit något vidare fotoväder det sista. Fick lurat med mig maken ut till Rörtången en dag då vädret var fint i Romelanda, men när vi kom ut till havet så bara rullade dimman in..samma vid Svarte mosse dit jag tagit mig för att fota fåglar...dimman låg som ett täcke över sjön. Men lite bilder blev det i alla fall.
Ryggskottet har inte gett med sig än, men är mycket bättre..så imorgon blir det väl som vanligt en liten loppisrunda. Ha en go helg så hörs vi!


Nu har jag dig snart din typ..


Japp, där fick du!


Ha, vem är störst , bäst och vackrast?


Svarte MosseMin goa man.

Vacker bergvägg


Undrar hur dessa fotavtryck har gått till???


Dahlia och änglatrumpet som blommar nu..


Kolla alla sorterna!

Äpplen i massor!

Kram Torprosen

5 kommentarer:

Hanna sa...

Oj så mycket fina bilder.
Ha en fin lördag.
Kram
Hanna

Mia stickar sa...

Så fina bilder trots dimman!

Susilull sa...

Så fina kort, som alltid!
Hoppas ryggskottet ger med sig och lycka till på loppis-rundan!

Gardenhouse sa...

Hmm ryggskott ännu, så trist och jobbigt...
Vackra bilder och trevlig tur ni hade.
Kul att träffas och umgås med bloggvänner.
Krya på dig,
kram Sussi

Glädjekällan sa...

Fina bilder!
Pelargonmuseet är alltid roligt att besöka.
Ha det gott
Birgitta