söndag 18 januari 2009

Fälltäcke och rosa drömmar...
Gjorde ett riktigt kap när jag var på loppis i förra veckan!


Ni vet en sådan där fäll av fårskinn med vackert vävt bakstycke som man i gamla tider hade när man åkte släde efter hästen till kyrkan på julottan....

Ett sådant hittade jag..... för 125 kr.....fattar ni lyckan...

Visste inte först var jag skulle ha det(det vet jag aldrig när jag köper något, vill bara ha det), men vi har ett kombinerat gäst, lekrum, stökrum.. där hamnade det på sängen, jättemysigt och gosigt.

Har lite andra loppisfynd i form av vackra kuddar och broderade örngott, de passade fint in tycker jag.

Har för övrigt äntligen fått bort alla julsaker, var ju lite sen med att få fram dom, så därför har det dröjt lite, men vad skönt det känns...


Var inne på Fröken ros och handlade lite vårblommor, pärlhyacinter bla som tillhör mina favoriter.
Hade en fin amaryllis i en underbar rosa färg som jag helt enkelt gjorde till snittblommor och så lite rosa rosor på det så hade jag fått vårkänsla med en gång. Det skall inte alltid så mycket till!Visar en bild på en tulpanring som jag gjorde när jag skulle fota ett grattiskort till mitt barnbarn förra året, blev rätt fint tycker jag.


Rosa rosor och vitt är inte heller så dumt!

Ni märker väl att jag gör allt för att frammana våren för ute så är det kallt och ruggigt, solen har lyst med sin frånvaro hela dagen, så någon uteaktivitet har det inte blivit, men vad jag längtar!

Nu får det bli gjort lite annat än bara sitta här vid datorn, maken börjar nog bli lite hungrig och jag med för den delen.

Kram Torprosen

2 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Kära Torpros.
Fyndaren nummer ett!
Du har en utmärkelse att hämta på min blogg. Om du kommer och hälsar på kan jag lära dig att länka.
kramis från Koftan

fale artut sa...

Oppsi-Daisy, jag bara undrar med Dig först, får Tant Kofta lämna ut ditt namn, jag tänkte använda korten på Koftan som du har tagit och det är kul att ha fotografens namn med.
Det är ljuvligt med skinn! Har precis vilat nacken mot ett. Mycket bra! Finfint fynd du har gjort!