fredag 2 januari 2009

God fortsättning på det nya året..
Ja, då var även Nyåret över fortare än man hinner blinka. Har inte varit så aktiv med mitt bloggande det sista men nu så får det bli lite bättre ordning... lovar det istället för att försöka börja banta ( som jag lovar mig själv varje nyår) det spricker ändå efter ett tag, så jag får väl förbli en tjock dam i mina bästa år..., men vem vill inte vara en läcker dam i sina bästa år istället?, så jag får väl försöka i alla fall, om inte annat så för att komma i de kläder som hänger i min garderob och bara väntar på mig...vi får se!

Vi hade i alla fall jättemysigt på Nyårsafton, vi var hemma hos goda vänner och sedan ett par år tillbaka så lagar vi maten tillsammans,(det går väl an när andra har handlat osv) gott blev det iallafall och mätta och stinna kunde vi skåla in det nya året, som vi gjort de senaste 35 åren. Varför ändra ett vinnande koncept?
Tack A och O för en härlig kväll!

Stockholmsäventyret gick bra det med, vi blev mycket gästvänligt bemötta och fick bla äta spännande mat som härstammar från Jordanien, annorlunda kryddat men väldigt gott.

Vi shoppade en del förstås och hade det allmänt trevligt.

Idag har lilladottern, systern och jag varit ute på lite äventyr, hittade en stor utförsäljning av Kosta Boda och Saga Form, så några snygga kryddkvarnar och lite annat smått och gott fick följa med hem.

Njuter för fullt att vara ledig och att bara skrota omkring, det finns massor att göra men ibland behöver man "bara vara".

Har försökt att fota lite de senaste dagarna, några fina bilder blev det, men att fånga droppar på grenar var inte det lättaste.

Hoppas vädret håller i sig imorgon så skall det bli nya försök.

Nu börjar ögonen klippa, så då är det väl dax att säga God Natt!

Kram från Torprosen
4 kommentarer:

fale artut sa...

Vackra bilder, även om det inte är snö! tack!

Torprosen sa...

Tack för kommentaren!
Vad glad jag blir!
Det är första kommentaren jag får förutom av Tant kofta och mina flickor.
Brukar kika in på din blogg, den är härlig tycker jag,mycket fina bilder.
Kram
Torprosen

Höstanemon sa...

Hej Torprosen!

Jag håller med Fale Artut om att du har så fina bilder i din blogg. Jag har ju fått förmånen att titta på många av dina bilder och jag vet att du har hur mycket fina bilder som helst, i dina gömmor.

Ha en riktigt bra start på det nya året! (Jag hoppas vi snart skall ha en ny träff.)

Många hälsningar från Höstanemonen!

(Mina första exemplar av Höstanemon har jag fått av dig och de blommade så fint i somras - tack för dem!)

Tant Kofta sa...

Nu du Torprosen är Koftan igång och klickar med sin nya kamera.
Vi höres och synes.