torsdag 30 augusti 2012

Islandsberg......

En av semesterturerna gick uppåt västkusten, där vi hamnade i Grundsund till slut. Alltid vackert ! Vi hade flera gånger åkt förbi skylten Islandsberg och visste bara att det var ett ställe som var farligt ibland för båtar som passerade. Vi bestämde oss för att promenera ut dit. Det var rätt mycket längre än vi trodde från början, men väl mödan värd...ojoj vilken utsikt det var där från klipporna. Vädret var som det har varit denna sommar, lite mulet och jag kan tro att i strålande solsken skulle det varit helt underbart! Man ser Gullholmen så fint därifrån och många båtar var det som passerade..
Nåväl tillbaka till trädgården och mina blommor, nu kommer jag att tötta ut er på alla vallmor och andra blommor som finns och fanns i min trädgård..vissa är överblommade nu. Trädgården ser mest ut som en djungel just nu tycker jag. Allt har växt sig så yvigt så det blir snart till att gå fram med stora saxen.. Man tappar liksom lusten lite grann frampå hösten tycker jag!
Ha det gott så hörs vi snart igen!
Torprosen
8 kommentarer:

Hanna sa...

Vackra blomster bilder.
Själv har jag bara sett Islandsberg från havet, eftersom vi åkt förbi där rätt mycket.
Ha en fin helg.
Kram
Hanna

- I en annan del av skärgården.... sa...

- Halloj i väster.
- Vackra blomsterbilder och fina utsikter !
Får anteckna "Islandsberget", för eventuella kommande västliga resor.
- Ha en fortsatt bra dag !!!
Hälsar Henning och Blondin-Ida...:o)

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Å vilka härliga blommor. Och ute på Islandberg är det fint. När vi var på Gullholmen i sommras såg vi över dit. Det är häftigt att gå sjövägen förbi Islandberg också....där blåser nästan ALLTID med höga vågor och kraftig sjö.
Ha nu en fin fin helg. Kram Maria

Höstanemon sa...

Hej!
Oj, oj vilka fantastiskt fina bilder! Gillar! Väldigt mycket!
Ha en riktigt bra helg!
Hälsningar
Höstanemon

Kungsfiskaren sa...

Hej!
Vilka bilder, så vackert med alla blommorna. Islandsberg är ju verkligen en plats att sitta och njuta på. Oftast åker man förbi med båten när man skall ut och fiska så då ser man det från "andra" hållet. Som du beskriver så kan det verkligen skvalpa där..
Ha en fin helg
Kram
/Ingemar

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka fantastiska bilder! Som vanligt.
Dina blommor är ju som konst allihop och dom med humlor på är så fina.
Islandsberg har jag aldrig varit till men det står uppsatt på min lista över ställen jag vill till. Det ser underbart härligt ut.
Agneta kram

Lotta sa...

Vi är nog lika tokiga du och jag med våra trädgårdar.
Vi har ungefär likadana växter märker jag när jag scrollar.
Visst är det mysigt i Grundsund med omnejd.Där kan man hitta hur mycket som helst att fota.
Bilderna är suveräna.
Kramizzzzzzz

Viola sa...

Du verden!! du er en mester til å ta bilder på en fenomenal vakker måte! Bildet nr 4: er det virkelig hodet på en veps/flue jeg ser? altså HODET? det er som jeg ser et ansikt, med øyne, stilig!! =)
mange mange vakre bilder av blomstene og insektene! Og den humla som flyr av gårde mot blomsten (var det nr 36 tro?) er bare så utrolig vakkert! :)