måndag 2 februari 2009

En vissen tulpanbukett....

Som ni vet så är min längtan till våren rätt så desperat, så jag frossar friskt i tulpaner, ranunkler och pärlhyacinter för tillfället. Eftersom det inte finns några blommor ute att fota så blev det min lätt bedagade tulpanbukett som fick bli modell.Det är något visst med vissnande skönheter!


Vi vattnar blommorna för stora dottern som är på Filipinerna med sin make, och då passade jag och mamma på att stjäla lite forsythia hos henne som vi hoppas snart skall slå ut, så vi får lite vårkänsla.Pratade med henne idag, de satt på kusin J:s altan och grillade, med havet glittrande nedanför!Suck!
Passade två av barnbarnen i helgen så nu vet man allt om tacos och Lets dance! Tacos tillhör inte "mysmaten" normalt hos oss, men ungarna fick bestämma.

Lets Dance är ju ett väldigt trevligt program, och bildande! Det var rätt roligt att höra 7 åriga A förklara om pasodoble, vals osv.

Körslaget är ju annars min favorit om vi nu skall diskutera tvprogram, visst är det härligt att se med vilken glädje de olika körerna går in för sin uppgift. Hannas lag var en klar favorit.


Detta fick bli ett litet inlägg i vårlängtan!!
Kram på er och ha en go vecka!

Torprosen4 kommentarer:

fale artut sa...

Hanna var min favorit också, det är härligt med körer, det är synd att de inte får sjunga vidare ända tills det blir vår! Tulpaner och vårblommor är också ljuvligt, finfina bilder!

Höstanemon sa...

Hej!

Ååååh, vilka fina bilder. Du har ett fantastiskt öga för det här med att ta kort på blommor och naturen.

Apropå Körslaget... jag har inte följt det, men såg första och sista programmet. Jag hejade faktiskt på Erik. Han kommer ju från Uddevalla och eftersom jag har bott där, så kröp lokalpatriotismen fram...

Ha det så bra!
Hälsningar
Höstanemonen

Tant Kofta sa...

Hej på dej Rosen
Du har en utmaning att hämta på min blogg.
Vi ses imorgon på loppisen.

fale artut sa...

Du har en utmärkelse på min blogg!