söndag 12 oktober 2008

Nu har jag börjat....blogga alltså!


Ja, det känns allt lite pirrigt det här, en kompis till mig har tjatat och tjatat om att jag skall börja blogga och jag måste säga att det verkar kul, så nu är jag igång
Är en "tjej" som är mamma, mormor, bonusfarmor, hustru, dotter,syster.
Så kan man väl sammanfatta sig själv.
Har två flickor som i sin tur har sina barn, män och hundar. Min man har en son och han har också barn, sambo och hundar, mycket hundar i familjerna vill jag lova, Vi, min man och jag har också hund, en hamiltonstövare.
Fyra syskon med familjer finns också med i bilden.
Sedan har jag en mamma som som vakar över oss och ser till att vi mår bra allihop.

Hela den här högen är min familj och jag älskar dom allihop!

Det var lite om mitt liv som det ser ut just nu ,men det ändrar sig ju hela tiden så det är kul att sätta det på pränt.

Vi har haft underbara höstdagar här på västkusten och idag tog jag och ena dottern oss en tur till havet för att ta lite blåsiga bilder,våra män har givit sig iväg på älgjakt så vi är gräsänkor! skall försöka lägga ut lite bilder som jag tog i idag, det är inte så lätt när man är nybörjare, men kompis L har haft lektion med mig i em. Bilden från havet är vid Lökeberg och de små vita prickarna i en hög längst bort är Åstol, hoppas bilden går att förstora.

Den vimsig lilla humlan var alldeles yr av allt frömjöl han hade gottat in sig i , mina stockrosor bara blommar och blommar denna hösten och det är jag glad för, än har frosten inte varit så stygg, lite markfrost var det för ett par dagar sedan, men allt klarade sig som tur var, tyvärr är det väl bara en tidsfråga innan den slår till. Åh, det är så mycket som jag vill berätta för er men jag får väl sluta för nu. Bara ett par bilder till..... det är en bild som jag tog för några dagar sedan , en trollslända som var lite trött men fina bilder blev det.

Nä ,nu får det bli Pretty Woman på 5:an och min mysiga stickning som sällskap, rätt skönt att vara gräsänka.....

Kram!
Torprosen

2 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Bra jobbat rosen!
jag lägger upp den berusade humlan på min blogg.
En perfekt bild på verklig njutning.
hej fr. Tant Kofta

torphöjdens Anna sa...

äntligen.... superkul att äntligen fler skall få ta del av dina underara bilder(det finns ju några stycken) kommer att följa bloggen med största intresse och ser fram emot en gårdsloppis . kraaam från lilla dottern.(torphöjdens Anna)