tisdag 28 oktober 2008

Julmarknadsförberedelser...

Varför har dygnet inte fler timmar?

Det är mycket att bestyra med för tillfället, håller på att förbereda vår kombinerade Julmarknad-Loppis som vi skall ha i slutet av november. Är så kreativ så hälften kunde vara nog.

Stickar, gör juldekorationer och kransar så det står härliga till. Idéerna bara bubblar i huvudet på hur det skall se ut i ladugården där vi skall hålla till.

Får väl börja med det tråkiga, städa ur, men det skall nog gå rätt fort för vi gjorde ett rejält röj i våras och då menar jag röj.
Vi eldade bråte hela dagen, och sen bar det av till tippen med ett antal lass med sådant som inte gick att elda.
Det är inte klokt vad mycket det blir när man är några familjer som bara sätter dit saker som är "bra att ha ".

Men även här inne grejas det, ojoj vad saker man samlar på sig!!!

Försöker var sträng mot mig själv, men vad det är svårt när man tycker om gamla ting.
"Lilla"dottern och jag var på utflykt i lördags ihop med barnen, först var det ju den obligatoriska loppisen, men sedan så bar det av först till Jörlanda där vi besökte bageriet som ligger där.

Gick i skolan tvärs över vägen när jag var liten och det är inte utan nostalgi man går in där, de är ju berömda för sitt goda vörtbröd, så är ni i faggorna så kan det rekommenderas.

Sedan bar det iväg till Stenungsund där vi shoppade lite, bla så fick Panduro besök av oss.

Vi köpte stora bokstäver som vi målade när vi kom hem, det är snålvarianten på de fina som finns i inredningsbutikerna, men blev riktigt fina.

Dottern är en hejare på att tova så hon köpte ull till detta, det kommer prov på hennes alster på bilderna, tror det blir en hel del av både Tomtar, Änglar, Nallar och vantar på vår julmarknad, de är jättefina kan jag försäkra. (Där kom lite mammaskryt).
Nej nu får jag sluta, måste fixa lite till, för imorgon så kommer nästa gäng, nämligen Hemslöjdstjejerna, det skall bli jätte kul att ses.Ha det så gott önskar

Torprosen

Inga kommentarer: